Process

Designa en effektiv och strukturerad onboarding i 3 steg

Tillsammans gör vi det enkelt​

Ett väldesignat och lättillgängligt introduktionsprogram är en viktig pusselbit i medarbetarupplevelsen. Ett digitalt introduktionsprogram ger ett professionellt välkomnande till alla era nya medarbetare – redan innan första arbetsdagen. Ni ser effekter i form av nöjdare medarbetare, större engagemang, högre produktivitet och ett starkare employer brand.

Er onboardingprocess i 3 steg

Workshop

Vi möts digitalt eller fysiskt och går igenom nuläge och era prioriteringar. Vi skapar samsyn kring visionen för insatsen och specificerar mål. Vi utgår ifrån befintligt material som checklistor, intranät, personalhandbok och identifierar material som behöver skapas eller uppdateras. Gemensamt bygger vi en grundstruktur som grundar sig i företagets kultur och värderingar.

Design

Vi skapar lärresor som bygger på vetenskapligt prövad metodik för effektiv utbildning, så kallad High Performance Learning Journey. Vi lyfter era styrkor, värderingar och fokusområden genom blandat lärande, vilket innebär teori, praktiska övningar, filmer, kunskapstest mm. Vi skapar ett tilltalande innehåll i programmet som förstärker er verksamhet och det ni står för.

Take off

Er onboardingprocess är klar och ni har investerat i det viktigaste ni har – era medarbetare! Avlastade chefer får mer tid till att coacha och fokusera på det personliga mötet. Det är enkelt att säkerställa att innehållet är uppdaterat och följer företagets utveckling. Vi följer upp och ger support till både chefer och deltagare. Ni ser resultat på individ- och organisationsnivå.

Vi är experter på onboarding.

Vi gillar våra kunder och våra
kunder gillar oss!

Fler än 14 000 medarbetare
fick en drömstart via Induction förra året

Låt oss göra det enkelt tillsammans!

Fyll gärna i namn och e-post så hör vi av oss supersnabbt