fbpx

Om oss

Vi är experter på onboarding.

Lär känna teamet

Det är lätt att trivas på Induction! Vi tror på kraften hos teamet och att växa tillsammans. Vårt fokus är att på riktigt förstå våra kunder, deras vision och varför. Vi vill skapa medarbetarupplevelser och strategier  som bygger affärsnytta och långsiktiga relationer.

Vår företagsfilosofi är ”Alltid seriös men sällan allvarlig” och kännetecknar
var och en av oss som arbetar på Induction.

Lisa Fribert

Lisa Fribert

Learning & Development Design Specialist

Lisa@inductionint.com

Har ett genuint intresse i att lära känna människor och förstå varje företags hjärta och puls. Med flera års erfarenhet inom HR, L&D, rekrytering och onboarding bidrar hon med värdefull och uppskattad kompetens till våra kunder. Hon har förmågan att få grupper att effektivt samverka mot gemensamma mål, genom att skapa fokus och kraft framåt. Hennes passion för att skapa engagerande medarbetarupplevelser och lärresor är lika stort som hennes intresse för träning – och det är stort! I naturen stortrivs Lisa och där fyller hon på med energi genom löpning och salta havsbad året runt.

Janina Fransson

Janina Fransson

Project manager

Janina@inductionint.com

Med blicken framåt driver Janina utvecklingsinsatser och trimmar vårt gemensamma arbetssätt. Genom struktur, handlingskraft och öppen kommunikation förstärker hon företaget inifrån och ut. Med entusiasm och stöd till både kollegor och kunder skapar hon förtroende och resultat. Med ett starkt lokalsinne är hon en trygg guide för kollegorna när google maps har svårt att hinna med stans alla vägbyggen. Janina är en livsnjutare som trivs bäst i nuet och har en förkärlek till sena sommarkvällar, gärna tillsammans med vänner, god mat och riktigt bra musik.

Robert Wallin

Robert Wallin

Support

Robert@inductionint.com

Med känsla för service och noggrannhet levererar Robert personbemötande i världsklass. Genom kommunikation och uppföljning skapar han kvalitet och kontinuitet i våra kundsamarbeten. Trivs med kombinationen av strukturerat arbete och ad hoc uppgifter som ska lösas, pronoto! Robert sprider glädje och energi med sin sköna norrländska humor. Han visslar bättre än de flesta och bjuder emellanåt på röstimprovisationer som får oss alla att dra på smilbanden. Musikintresset är brett och hans spellistor går varma på kontoret.

Lotta Malm

Lotta Malm

Onboarding & Learning Design Specialist

Lotta@inductionint.com

Att skapa lärresor med verkligt värde för våra kunder och deltagare är något som Lotta verkligen brinner för. Med gedigen erfarenhet från utbildningsbranschen och globala processer, är hon en problemlösare av rang och betonar alltid ledarskap och företagskulturens roll. Lotta är varmt uppskattad av våra kunder för sitt genuina intresse för deras verksamhet och förmågan att förflytta deras positioner framåt. Lotta har ett härligt skratt och ett pannben av stål. 50-års dagen firades med att springa 50 km.

Sandra Olsen

Sandra Olsen

Support

Sandra@inductionint.com

Är ett serviceproffs ut i fingerspetsarna och har alltid fullt fokus på våra kunder och deltagare. Är omtänksam, varm och bjuder ofta på sitt härliga skratt. Sandra är kreativ och skapar video content till våra onboardingprogram, vilket lyfter upplevelsen och deltagarna får en mer engagerande lärresa. Sandra är en naturbegåvning när det kommer till att ordna och fixa, allt från trädgårdsarbete till kundevent.

Amir Zamirian

Amir Zamirian

Onboarding specialist

Amir@inductionint.com

Med sinne för såväl detaljer som helhet, har han förmågan att tänka ut kreativa lösningar och hitta nya vägar framåt i samarbete med våra kunder. Amir formger innehåll med film, text och bild som stärker upplevelsen hos medarbetaren, och han ger sig inte förrän alla bitar har fallit på plats. Fotbollsintresset är stort och i speltipspodden bjuder han på sina bästa matchanalyser. Renoverar gärna sommarstugan på fritiden och står mer än gärna framför grillen.

Foucauld Guerin

Foucauld Guerin

Marketing

Foucauld@inductionint.com

Världsvan fransman som fann kärleken och Göteborg blev hans city of love. Med en unik kombination av digital skicklighet och kreativ idéspruta, skapar han content och bildspråk, som stärker upplevelsen av vilka vi är och vad vi står för på Induction. Tycker om mat från hela världen men närmast hjärtat är nog ändå franska ostar. Svenskarnas favorit, kanelbullen, står ännu inte högt i kurs men vi kollegor hoppas att det vänder i takt med fler fikastunder.

Elin Stäringe

Elin Stäringe

Support

Elin@inductionint.com

Med sin lugna och varma persona skapar Elin trygghet omkring sig. Hon har alltid våra kunders bästa i åtanke och drivs av att skapa goda kundrelationer. På kontoret är hon mån om att alla mår bra och visar omtänksamhet. Helhetsbilden är viktig och hon är prestigelös när det kommer till teamwork. Elin älskar att fylla år, hon firar mer än gärna en hel vecka med glada tillrop och bjuder alla på massipantååta, som hon själv skulle säga med sin fantastiska småländska dialekt.

 

David Djerf

David Djerf

VD / CEO

David@inductionint.com

I varje uppdrag finns förutsättningar för utveckling. David drivs av att tänka nytt och möjliggöra långsiktiga beteendeförändringar genom organisations-, ledar- och medarbetarutveckling. David har många års erfarenhet inom utbildningsbranschen och trivs som bäst i mötet med kunden, det är då det händer på riktigt, i dialogen mellan människor. Hummerfiske kan vara bland det bästa David vet och en vecka om året lämnar han stan för hav och fiske.

Sandra Strindeborn

Sandra Strindeborn

Onboarding & Learning Design Specialist

sandra.strindeborn@inductionint.com

Hjälper våra kunder att skapa effektiva och engagerande onboardingprocesser och lärresor. Sandra är relationsorienterad och brinner för att förbättra medarbetarupplevelsen hos våra kunder. Med bred erfarenhet inom HR har hon drivit och implementerat HR processer i olika organisationer. Som person är Sandra öppen och lyhörd och hon motiveras av utveckling och effektivitet. Hon bidrar gärna med nya idéer och aktiviteter som boostar gemenskap och engagemang. Hennes promenader med en inspirerande podd i hörlurarna är ett måste för hennes välmående – likaså hennes familj, choklad, smöriga poplåtar och allt som Marvel producerar.

Jon Serrander

Jon Serrander

Co-owner

jon.serrander@promoteint.com

Jon är serieentreprenören som är överallt hela tiden. Han är hjärnan bakom såväl designen av Promote som kraften bakom att plattformen vunnit globalt erkända priser och nu finns representerade över jordens alla hörn. Jon lever verkligen vår kultur ”alltid seriös, sällan allvarlig” och hittar du honom inte i ditt nästa zoommöte så finner du honom kanske i en skog nära dig i fart med att adoptera en ekorre till.

?

?

Ny Kollega

Är du vår nästa superhjälte?

Induction befinner sig i en spännande utvecklingsfas och under 2021 kommer vi att bli fler. Har du ett par års erfarenhet av L&D/HR och kompetensutveckling? Då är du varmt välkommen med en öppen intresseanmälan. Vi vill att du svarar på frågan, varför du vill jobba på Induction samt bifogar länk till din LinkedIn profil. Maila till: sandra.strindeborn@inductionint.com. Placering i Göteborg

Vi är experter på onboarding.

Vad vi gör

Vi skapar en onboardingprocess där nycken till lyckade resultat är kvalitet i alla led. Vi skräddarsyr genom design, pedagogik och support med fokus på medarbetarupplevelsen. Med ett tilltalande och engagerande innehåll kommunicerar ni med era nya medarbetare i rätt tid och ser resultat av den investering som ni gör i er personal.

%

Nöjda medarbetare

Medarbetare förra året

Års erfarenhet

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att i samarbete med er säkerställa att era nya medarbetare effektivt kommer in i kulturen, organisationen och uppgiften. Att onboardingen underlättar och stöttar era chefer. Att ni har full koll på uppföljning, prioriteringar av aktiviteter och har fullt uppdaterad information i era program.

Vår företagskultur

Vår företagskultur genomsyrar allt vi gör, hur vi agerar, kommunicerar och samarbetar. Vi delar med oss och vi lär. Våra samarbeten bygger på transparens vilket kräver vilja till insikt och förståelse. Var och en av oss kännetecknas av ”seriös men sällan allvarlig.”

Skapa resultat

Onboardingen skapar resultat i flera led. Den effektiviserar samtidigt som stressen minskar. Den förtydligar och förenklar samtidigt som kunskapsnivån för nya medarbetare ökar. Den stärker nya medarbetares upplevelse av att bli professionellt och varmt välkomnade samtidigt som större delen av processen sker redan innan första arbetsdagen.

Vill du prata onboarding med oss?

Testa er nuvarande onboarding på 90 sekunder