fbpx

Om oss

Vi är experter på onboarding.

Lär känna teamet

Det är lätt att trivas på Induction! Vi tror på kraften hos teamet och att växa tillsammans. Vårt fokus är att på riktigt förstå våra kunder, deras vision och varför. Vi vill skapa medarbetarupplevelser och strategier  som bygger affärsnytta och långsiktiga relationer.

Vår företagsfilosofi är ”Alltid seriös men sällan allvarlig” och kännetecknar
var och en av oss som arbetar på Induction.

Lisa Fribert

Lisa Fribert

Learning & Development Design Specialist

Lisa@inductionint.com

Har ett genuint intresse i att lära känna människor och förstå varje företags hjärta och puls. Med flera års erfarenhet inom HR, L&D, rekrytering och onboarding bidrar hon med värdefull och uppskattad kompetens till våra kunder. Hon har förmågan att få grupper att effektivt samverka mot gemensamma mål, genom att skapa fokus och kraft framåt. Hennes passion för att skapa engagerande medarbetarupplevelser och lärresor är lika stort som hennes intresse för träning – och det är stort! I naturen stortrivs Lisa och där fyller hon på med energi genom löpning och salta havsbad året runt.

Janina Fransson

Janina Fransson

Project manager

Janina@inductionint.com

Med blicken framåt driver Janina utvecklingsinsatser och trimmar vårt gemensamma arbetssätt. Genom struktur, handlingskraft och öppen kommunikation förstärker hon företaget inifrån och ut. Med fokus på våra kundteam, customer success och proaktivitet jobbar hon även med att attrahera och stärka vårt arbetsgivarvarumärke. Med stöd och entusiasm till både kollegor och kunder skapar hon förtroende och resultat. Att skapa struktur och process utan att vara fyrkantig är hennes signum. Janina är en livsnjutare som trivs bäst i nuet. Hon är utåtriktad och social, älskar att resa, besöka nya platser och har en förkärlek till sena sommarkvällar tillsammans med familj och vänner.

Robert Wallin

Robert Wallin

Support

Robert@inductionint.com

Med känsla för service och noggrannhet levererar Robert personbemötande i världsklass. Genom kommunikation och uppföljning skapar han kvalitet och kontinuitet i våra kundsamarbeten. Trivs med kombinationen av strukturerat arbete och ad hoc uppgifter som ska lösas, pronoto! Robert sprider glädje och energi med sin sköna norrländska humor. Han visslar bättre än de flesta och bjuder emellanåt på röstimprovisationer som får oss alla att dra på smilbanden. Musikintresset är brett och hans spellistor går varma på kontoret.

Lotta Malm

Lotta Malm

Onboarding & Learning Design Specialist

Lotta@inductionint.com

Att skapa lärresor med verkligt värde för våra kunder och deltagare är något som Lotta verkligen brinner för. Med gedigen erfarenhet från utbildningsbranschen och globala processer, är hon en problemlösare av rang och betonar alltid ledarskap och företagskulturens roll. Lotta är varmt uppskattad av våra kunder för sitt genuina intresse för deras verksamhet och förmågan att förflytta deras positioner framåt. Lotta har ett härligt skratt och ett pannben av stål. 50-års dagen firades med att springa 50 km.

Sandra Olsen

Sandra Olsen

Support

Sandra@inductionint.com

Är ett serviceproffs ut i fingerspetsarna och har alltid fullt fokus på våra kunder och deltagare. Är omtänksam, varm och bjuder ofta på sitt härliga skratt. Sandra är kreativ med utbildning inom media. Hon skapar och producerar professionellt rörligt material till våra onboarding- och utbildningsprogram, vilket lyfter upplevelsen och deltagarna får en mer engagerande lärresa. Hon är mån om att våra kunder alltid får bra service, vilket innebär trevlig kommunikation, snabba svar, proaktivitet och skapa värde för kunden. Sandra är en naturbegåvning när det kommer till att ordna och fixa, från trädgårdsarbete till kundevent. Med öga för detaljer ser hon till att alltid addera det lilla extra som lyfter hela upplevelsen.

Amir Zamirian

Amir Zamirian

Onboarding specialist

Amir@inductionint.com

Med sinne för såväl detaljer som helhet, har han förmågan att tänka ut kreativa lösningar och hitta nya vägar framåt i samarbete med våra kunder. Amir formger innehåll med film, text och bild som stärker upplevelsen hos medarbetaren, och han ger sig inte förrän alla bitar har fallit på plats. Fotbollsintresset är stort och i speltipspodden bjuder han på sina bästa matchanalyser. Renoverar gärna sommarstugan på fritiden och står mer än gärna framför grillen.

Foucauld Guerin

Foucauld Guerin

Marketing

Foucauld@inductionint.com

Världsvan fransman som fann kärleken och Göteborg blev hans city of love. Med en unik kombination av digital skicklighet och kreativ idéspruta, skapar han content och bildspråk, som stärker upplevelsen av vilka vi är och vad vi står för på Induction. Tycker om mat från hela världen men närmast hjärtat är nog ändå franska ostar. Svenskarnas favorit, kanelbullen, står ännu inte högt i kurs men vi kollegor hoppas att det vänder i takt med fler fikastunder.

Christin Borg

Christin Borg

Onboarding & Learning Design Specialist

Christin@inductionint.com

Att skapa ett hållbart arbetsliv där mål och utveckling är i fokus ligger Christin varmt om hjärtat. Med en gedigen HR bakgrund har hon drivit strategiskt HR arbete och utvecklingsfrågor inom flera stora organisationer. Christin har ett gäng SM-titlar på meritlistan, och varit elitidrottare i över ett decennium. Det har inneburit kontinuerligt arbete för att uppnå förbättrade prestationer, både som elitidrottare, egenföretagare och HR strateg. Natur, hav och familjetid i sommarstugan är högt uppskattat. Men tro inte att du hittar Christin i en solstol, det är mer troligt att hon tar en löprunda för att njuta av livet.

 

David Djerf

David Djerf

VD / CEO

David@inductionint.com

I varje uppdrag finns förutsättningar för utveckling. David drivs av att tänka nytt och möjliggöra långsiktiga beteendeförändringar genom organisations-, ledar- och medarbetarutveckling. David har många års erfarenhet inom utbildningsbranschen och trivs som bäst i mötet med kunden, det är då det händer på riktigt, i dialogen mellan människor. Hummerfiske kan vara bland det bästa David vet och en vecka om året lämnar han stan för hav och fiske.

Nelly Wiman

Nelly Wiman

Support

nelly.wiman@inductionint.com

Med sinne för detaljer i kombination med att arbeta effektivt och strukturerat är Nelly rätt person på rätt plats. Hon har bred erfarenhet inom servicebranschen och erfarenhet av att bemöta människor i olika miljöer, från vårdmottagning till kundservicemedarbetare inom bemanning och butik. Nelly är lyhörd och noggrann med stort intresse för problemlösning av olika digniteter, från att släktforska till att djupdyka i ouppklarade brottsfall. Nelly drivs av utveckling och målet är alltid att i slutet av dagen veta att hon tillsammans med sina kollegor har levererat riktigt bra service, underlättat vardagen och förhoppningsvis spridit lite extra glädje. Att testa nya maträtter, utifrån recept eller freestyla, läsa böcker, släkt -och personforska är Nellys guldkant på vardagen.

Ellen Nobs-Lindau

Ellen Nobs-Lindau

Onboarding & Learning Design Specialist

ellen@inductionint.com

Med ett genuint intresse för människor och utveckling är Ellens förmåga att lyssna, lära och utmana en fantastisk tillgång i vårt team! Hon balanserar struktur och metodik med kreativitet och värme. Ellen hjälper våra kunder att skapa onboardingprogram och utbildningsinsatser kopplade till företagets strategier och affärsmål – med fokus på att göra det digitala lärandet personligt och effektfullt. Hon har flera års erfarenhet inom strategiskt och operativt HR-arbete där hon bland annat drivit utveckling av ledarskap och arbetsprocesser. Som person ser Ellen möjligheter framför hinder och det absolut roligaste i jobbet är att knäcka problem och hitta hållbara lösningar. Inredning, musik och träning är intressen som ger extra boost i vardagen.

Elin Jansson

Elin Jansson

Support

elin.jansson@inductionint.com

I våra kunders digitala onboarding- och utbildningsprogram skapar Elin en välkomnande och positiv upplevelse för våra deltagare. Hon är snabb och effektiv med känsla för att göra det lilla extra. Med tidigare erfarenhet inom hemtjänsten och som butikschef inom handel har Elin visat prov på stort engagemang, ansvarstagande och service. När hon pratar om särskolan där hon arbetat tidigare glittrar det till lite extra i Elins ögon. Hennes passion för att hjälpa andra lyser igenom. Elin säger själv att särskolan lärde henne att kunna ha tålamod – med förmåga att se saker från olika perspektiv. Det tycker vi på Induction är värdefullt när det kommer till att leverera exceptionellt bra service! Hon höjer gärna pulsen i bergen med skidor på vintern och vandring på sommaren, vilket hon gjort sedan barnsben i Örnsköldsvik.

Sandra Strindeborn

Sandra Strindeborn

Onboarding & Learning Design Specialist

sandra.strindeborn@inductionint.com

Hjälper våra kunder att skapa effektiva och engagerande onboardingprocesser och lärresor. Sandra är relationsorienterad och brinner för att förbättra medarbetarupplevelsen hos våra kunder. Med bred erfarenhet inom HR har hon drivit och implementerat HR processer i olika organisationer. Som person är Sandra öppen och lyhörd och hon motiveras av utveckling och effektivitet. Hon bidrar gärna med nya idéer och aktiviteter som boostar gemenskap och engagemang. Hennes promenader med en inspirerande podd i hörlurarna är ett måste för hennes välmående – likaså hennes familj, choklad, smöriga poplåtar och allt som Marvel producerar.

Jon Serrander

Jon Serrander

Co-owner

jon.serrander@promoteint.com

Jon är serieentreprenören som är överallt hela tiden. Han är hjärnan bakom såväl designen av Promote som kraften bakom att plattformen vunnit globalt erkända priser och nu finns representerade över jordens alla hörn. Jon lever verkligen vår kultur ”alltid seriös, sällan allvarlig” och hittar du honom inte i ditt nästa zoommöte så finner du honom kanske i en skog nära dig i fart med att adoptera en ekorre till.

?

?

Ny Kollega

Är du vår nästa superhjälte?

Induction befinner sig i en spännande utvecklingsfas och under 2021 kommer vi att bli fler. Har du ett par års erfarenhet av L&D/HR och kompetensutveckling? Då är du varmt välkommen med en öppen intresseanmälan. Vi vill att du svarar på frågan, varför du vill jobba på Induction samt bifogar länk till din LinkedIn profil. Maila till: sandra.strindeborn@inductionint.com. Placering i Göteborg

Vi är experter på onboarding.

Vad vi gör

Vi skapar en onboardingprocess där nycken till lyckade resultat är kvalitet i alla led. Vi skräddarsyr genom design, pedagogik och support med fokus på medarbetarupplevelsen. Med ett tilltalande och engagerande innehåll kommunicerar ni med era nya medarbetare i rätt tid och ser resultat av den investering som ni gör i er personal.

%

Nöjda medarbetare

Medarbetare förra året

Års erfarenhet

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att i samarbete med er säkerställa att era nya medarbetare effektivt kommer in i kulturen, organisationen och uppgiften. Att onboardingen underlättar och stöttar era chefer. Att ni har full koll på uppföljning, prioriteringar av aktiviteter och har fullt uppdaterad information i era program.

Vår företagskultur

Vår företagskultur genomsyrar allt vi gör, hur vi agerar, kommunicerar och samarbetar. Vi delar med oss och vi lär. Våra samarbeten bygger på transparens vilket kräver vilja till insikt och förståelse. Var och en av oss kännetecknas av ”seriös men sällan allvarlig.”

Skapa resultat

Onboardingen skapar resultat i flera led. Den effektiviserar samtidigt som stressen minskar. Den förtydligar och förenklar samtidigt som kunskapsnivån för nya medarbetare ökar. Den stärker nya medarbetares upplevelse av att bli professionellt och varmt välkomnade samtidigt som större delen av processen sker redan innan första arbetsdagen.

Vill du prata onboarding med oss?

Testa er nuvarande onboarding på 90 sekunder