fbpx

Vi är experter på onboarding.

Vi har vårt fokus på att göra onboardingen till den bästa resa medarbetaren upplevt. Vår samlade erfarenhet från utbildning, träning, coachning, behovsanalyser, utbildningsdesign, webb-pedagogik, kommunikation, ledarskap och administration, gör oss till ett expertteam för onboarding som verkligen fungerar.

David Djerf

David Djerf

VD / CEO

Läs mer om David

Jag drivs av att utveckla nya ideer för att säkerställa långsiktiga resultat av investering i företagets medarbetare. Med många år inom utbildningsbranschen och bland annat involvering i byggandet av Stena Metall Academy i kombination med fokus på teknik som hävstång bidrar jag i våra samarbeten från första mötet till utvärdering och utveckling.

Lotta Malm

Lotta Malm

Onboarding & Learning Specialist

Läs mer om Lotta

Med en gedigen erfarenhet från utbildningsbranschen och många års erfarenhet av implementering och drivande av globala processer på Volvo Trucks bygger jag i dag framgångsrika program åt våra kunder.

Lisa Fribert

Lisa Fribert

Onboarding & Learning Specialist

Läs mer om Lisa

Med flera års erfarenhet inom HR, training & development, rekrytering och onboarding har jag hittat hem. Tillsammans kan du och jag skapa engagerande medarbetarupplevelser i världsklass – genom väldesignade onboardingprogram. Vi formar både en riktigt bra start och fortsättning för era medarbetare. Samtidigt som vi har roligt och lär av varandra.

Elin Stäringe

Elin Stäringe

Support

Läs mer om Elin

Jag har de senaste åren jobbat med service och kundvård och sköter i dag uppföljning, support, och ger våra kunder världens bästa service.

Amir Zamirian

Amir Zamirian

Onboarding specialist

Läs mer om Amir

Med massor av energi, omtanke och en känsla för kreativa lösningar har jag de senaste åren byggt introduktionsprogram åt kunder som Gekås, Liseberg och HSB.

Sandra Olsen

Sandra Olsen

Support

Läs mer om Sandra

Jag vill alltid ge den bästa möjliga servicen till våra kunder!

Jag guidar och peppar era deltagare från uppstart till mål.

Success story

Läs om hur Willys mätte resultatet av 700 sommarjobbare i deras nya introduktionsprogram
*det blev bra 🙂

Vad vi gör

Vi skräddarsyr, gör det enkelt och ser till att det verkligen händer. Det gör vi genom design, pedagogik och support. Med vår hjälp får du en webbaserad onboarding som snabbt ger resultat av den investering ni gör i era nya medarbetare.

%

Nöjda medarbetare

Medarbetare förra året

Års erfarenhet

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att i samarbete med er säkerställa att era nya medarbetare effektivt kommer in i kulturen, organisationen och uppgiften. Att onboardingen underlättar och stöttar era chefer. Att ni har full koll på uppföljning, prioriteringar av aktiviteter och har fullt uppdaterad information i era program.

Skapa resultat

Onboardingen skapar resultat i flera led. Den effektiviserar samtidigt som stressen minskar. Den förtydligar och förenklar samtidigt som kunskapsnivån för nya medarbetare ökar. Den stärker nya medarbetares upplevelse av att bli professionellt och varmt välkomnade samtidigt som större delen av processen sker redan innan första arbetsdagen.

Vår företagskultur

Vår företagskultur genomsyrar allt vi gör, hur vi agerar, kommunicerar och samarbetar. Vi delar med oss och vi lär. Våra samarbeten bygger på transparens vilket kräver vilja till insikt och förståelse. Var och en av oss kännetecknas av ”seriös men sällan allvarlig.”

Fler än 14 000 medarbetare genomförde en framgångsrik onboarding via Induction förra året

Redo att starta? Låt oss göra det enkelt tillsammans!