Vår expertis

Vi har kompetens och erfarenhet tillsammans med våra systerbolag

Vår koncern

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom lärande och kompetensutveckling. Tillsammans är vi ett oslagbart team för att driva beteenden i önskad riktning.

Onboarding

Vi har vårt ursprung i utbildningsbranschen och är specialiserade på att hjälpa våra kunder designa digitala utbildningar, onboardingprogram och tunga informationspaket, för att ge den effekt och resultat som eftersträvas. Induction har stor erfarenhet av att arbeta med hela processen, från att identifiera företagsbehov till färdig lösning. Vi skapar lärresor och uppnår resultat genom beteendeförändring. www.inductionint.se

Promote

Att vara professionellt och varmt välkomnad redan innan första dagen. Att ha fått den information och möjlighet till förberedelse som tar bort eventuella stressmoment och funderingar. Att till och med ha fått en insikt i den första tidens onboarding. Allt detta ger positiva omdömen och stärker ert varumärke som arbetsgivare.

Mindset

Det finns ett kort fönster i den nya medarbetarens tid hos er där ni har möjlighet att introducera er kultur på det sätt ni vill. Här har ni en möjlighet att hjälpa medarbetaren att göra rätt från början och att leva upp till de förväntningar som ni byggt upp hos den nyanställda.

Vår metodik – High Performance Learning Journeys ®

High Performance Learning Journeys® (HPLJ) är ett angreppssätt som bevisats ge mer hållbara beteenden och förbättrade prestationer av utbildningsinsatser. HPLJ-metodiken är baserad på Professor Robert Brinkerhoffs 40 år av forskning kring utbildning och lärande, på deltagare och deras chefer, på vad som ger effekt – och vad som inte ger önskade resultat. Metoden fokuserar på den prestation som efterfrågas och som är målet för insatsen.
Att använda HPLJ som metodik har visat sig minska tidsåtgången i klassrummet, visa på effekten av digitala verktyg och skapat hållbara beteendeförändringar. Metodiken för utbildningsdesignen bygger på fyra grundläggande principer, som utgör själva basen i alla utbildningsinitiativ. Med hjälp av att bygga kunskap, förståelse, engagemang och vilja, eliminerar vi identifierade hinder till förändring. HPLJ används hos företag och organisationer runt om i hela världen, där fokusområdet är utbildning och organisationsutveckling, inom exempelvis HR eller Learning and Development.

Vi skapar förändring som ger resultat

Induction, Mindset och Promote har flera prestigefyllda priser i Brandon Hall Group Excellence Award – utbildningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan. Brandon Hall är ett globalt framstående forsknings- och analytikerföretag som årligen utser framgångsrika initiativ. Oberoende branschexperter bedömer hundratals bidrag från hela världen utifrån behov, design, funktionalitet, innovation och mätbara resultat. Ett urval av våra priser:

Best Advance in Learning Management Technology – Promote International AB

Best New Hire Onboarding Program – Induction AB & Willys AB

Best Learning Program Supporting a Change Transformation Business Strategy – Induction AB, Mindset AB & Stena Recycling AB

Vi är bra på onboarding och det kan du också bli!

Fyll gärna i dina kontaktuppgifter så mailar vi dig supersnabbt.