fbpx

Vår expertis

Vi har kompetens och erfarenhet tillsammans med våra systerbolag

Vår koncern

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom lärande och kompetensutveckling. Tillsammans är vi ett oslagbart team för att driva beteenden i önskad riktning.

Onboarding

Vi har vårt ursprung i utbildningsbranschen och är specialiserade på att hjälpa våra kunder designa digitala utbildningar, onboardingprogram och tunga informationspaket, för att ge den effekt och resultat som eftersträvas. Induction har stor erfarenhet av att arbeta med hela processen, från att identifiera företagsbehov till färdig lösning. Vi skapar lärresor och uppnår resultat genom beteendeförändring.
www.inductionint.se

Utbildning

Mindset AB är ett av Sveriges största utbildningsföretag. I över 20 år har de hjälpt chefer med förändringsledning, krishantering och ledarskap med framgångsrika resultat. Mindset levererar effektfulla utbildningsprogram som hjälper organisationer att nå sina mål. De skapar en gemensam förståelse bland alla ledare i organisationen och kopplar ihop strategi med kultur och struktur.
www.mindset.se

 

 

 

Lärplattform

Promote International AB är en digital lärplattform för kompetensutveckling, som är byggt på beprövade metoder för effektiv utbildning och informationsspridning. De stöttar organisationer och företag runt om i världen, i att nå sina mål och kunna mäta effekten. Induction använder Promotes lärplattform för att bygga lärresor i våra introduktionsprogram och digitala utbildningar.
www.Promoteint.com

Vår metodik – High Performance Learning Journeys ®

High Performance Learning Journeys® (HPLJ)  är ett angreppssätt som bevisats ge mer hållbara beteenden och förbättrade prestationer av utbildningsinsatser. HPLJ-metodiken är baserad på Professor Robert Brinkerhoffs 40 år av forskning kring utbildning och lärande, på deltagare och deras chefer, på vad som ger effekt – och vad som inte ger önskade resultat. Metoden fokuserar på den prestation som efterfrågas och som är målet för insatsen.

Att använda HPLJ som metodik har visat sig minska tidsåtgången i klassrummet, visa på effekten av digitala verktyg och skapat hållbara beteendeförändringar. Metodiken för utbildningsdesignen bygger på fyra grundläggande principer, som utgör själva basen i alla utbildningsinitiativ. Med hjälp av att bygga kunskap, förståelse, engagemang och vilja, eliminerar vi identifierade hinder till förändring. HPLJ används hos företag och organisationer runt om i hela världen, där fokusområdet är utbildning och organisationsutveckling, inom exempelvis HR eller Learning and Development.

Vi skapar förändring som ger resultat

Induction, Mindset och Promote har flera prestigefyllda priser i Brandon Hall Group Excellence Award – utbildningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan. Brandon Hall är ett globalt framstående forsknings- och analytikerföretag som årligen utser framgångsrika initiativ. Oberoende branschexperter bedömer hundratals bidrag från hela världen utifrån behov, design, funktionalitet, innovation och mätbara resultat. Ett urval av våra priser:

Best Advance in Learning
Management Technology 
– Promote International AB

Best New Hire Onboarding Program 
– Induction AB & Willys AB

Best Learning Program Supporting a Change Transformation Business Strategy – Induction AB, Mindset AB & Stena Recycling AB

Fler än 14 000 medarbetare genomförde en framgångsrik onboarding via Induction förra året

Vi är bra på onboarding och det kan du också bli!

Fyll gärna i dina kontaktuppgifter
så mailar vi dig supersnabbt.