fbpx

Våra kunder

Tillsammans med våra kunder skapar vi framgångsrik onboarding.

Vad säger våra kunder

Vilka framgångar och resultat våra kunders onboarding har lett till, genom att samarbeta med oss, beskrivs bäst med deras egna ord. Här kan du ta del av några av våra kundcase och referenser.

Annika Devert, HR-chef, Willys

Dennis Lindh, verksamhetschef, Biljardpalatset

Success story

Läs om hur Willys mätte resultatet av 700 sommarjobbare i deras introduktionsprogram.

Willys som företag har tydliga visioner med sitt varumärke. Willys arrangerade en intern workshop där det visade sig att trygghet, tydlighet och gemenskap var viktiga grundstenar för att få en bra och hållbar introduktion. Induction byggde ett introduktionsprogram för att hjälpa Willys ge sina anställda en välkomnande och strukturerad introduktion, redan innan första arbetsdagen.

Success story

Läs mer om hur vi säkerställde kunskapskrav hos personalen på Hedin Bil.

Hedin Bil är av Nordens största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster. Familjeföretaget Hedin Bil har gjort en lysande tillväxtresa genom både nordisk och internationell expansion. Under en månad genomförde 2500 deltagare en digital GDPR utbildning i tre länder och på fyra olika språk

Vi gillar våra kunder och våra kunder gillar oss!

Ebba Hjelte, HR Partner

Hemköp är en ganska ny men en Mycket Nöjd Kund! Fantastiskt att få jobba tillsammans med så kompetenta, positiva och engagerade människor som det är på Induction. Så värdefullt att med deras plattform kunna nå ut till våra nya medarbetare över hela landet och ge en hjärtlig och professionell introduktion till Hemköp.

Filip Andersson,
Butikschef – ICA Kvantum Varberg

Samhället blir allt mer digitalt och det ställs allt högre krav på oss som företag. Vi gillar att ligga i framkant och vill uppfattas som en modern och attraktiv arbetsplats. Vi valde att digitalisera vårt introduktionsprogram och tror att vi genom detta kommer att skapa ännu mer självgående och kompetenta medarbetare samt locka nya till oss. Induction har varit seriösa och lyssnade på våra önskemål och synpunkter samt levererade snabbt ett bra resultat.

Tom Sjötun, Ägare Jobbus Bemanning

Vi hjälper våra kunder med bemanning och säkerställer att nya medarbetare snabbt kommer in i deras verksamheter. Samarbetet med Induction tillgodoser våra kunders behov och underlättar i deras vardag. Nyanställda hos oss genomför vår digitala introduktion och är väl förberedda innan de får nya kunduppdrag. I våra utvärderingar ser vi även att medarbetarna känner sig tryggare efter slutförd introduktion.

Caroline Johansson, Head of Communication, Gnotec Group

Delaktighet föder engagemang och vi vill ge våra medarbetare bästa förutsättningar för att trivas, prestera och leverera hos oss på Gnotec Group. Därför har vi i samarbete med Induction utvecklat ett digitaliserat introduktionsprogram anpassat för våra olika roller och bolag inom koncernen. Då den globala fordonsindustrin är dynamisk och under snabb förändring ställer det höga krav på hur vi samarbetar, tänker och presterar. Därför vill vi redan ifrån start att våra medarbetare ska känna till och förstå våra kärnvärderingar, prioriteringar, mål och visioner. På så sätt skapar vi en utvecklande, trygg och säker arbetsmiljö. Vi valde att samarbeta med Induction då de har erfarenhet och kunskap inom vår bransch samt goda referenser. Samarbetet har fungerat väldigt bra, de är kunniga inom sitt område, lösningsorienterade och duktiga på att lyssna, vilket bygger förtroende och har underlättat vårt arbete.

Vi är experter på onboarding.

Fler än 14 000 medarbetare genomförde en framgångsrik onboarding via Induction förra året

%

Mer än 85% genomförande

Medarbetare förra året

%

Skräddarsytt för just er organisation

Vi är bra på onboarding och det kan du också bli!

Fyll gärna i dina kontaktuppgifter
så mailar vi dig supersnabbt.