fbpx

HEJ!

Är du vår nästa superhjälte?

Induction är en snabbväxande start-up med siktet inställt på framtidens lärande. Vår ambition är att göra det digitala mer personligt och effektfullt. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och under 2022 behöver vi bli fler. Hör några av våra kollegor berätta om vad som är det allra bästa med jobbet som Onboarding & Learning Design Specialist.

Vill du jobba som
Onboarding & Learning Design Specialist?

Vill du vara med och bidra till framtidens lärande som gör skillnad och skapar mätbara resultat? Vill du designa effektfulla utbildningar och introduktionsprogram? Tillsammans med ett framåtlutat och engagerat gäng som tror på drivkraften att vi blir mer värdeskapande ju roligare vi har på jobbet? Vi söker dig som svarar ja på dessa frågor och som vill ha en engagerad chef och kompetenta kollegor inom L&D. Tillsammans hjälper vi företag att nå sina mål och omsätta kunskap till handling.

Vad gör en Onboarding & Learning Design Specialist?

Du kommer att:

  • Designa och bygga introduktions- och utbildningsprogram med utgångspunkt i metodiken High Performance Learning Journeys® (HPLJ)
  • Inspirera och genomföra workshops med kunder
  • Stötta beställare vid implementering av lärresa/utbildning
  • Knyta nya kundkontakter, vårda kundrelationer, nätverka och bidra till nya affärer

Du kommer att få möjligheten att utvecklas och vara en viktig del av vår tillväxtresa. Arbetsuppgifterna varierar i rollen och kan skifta från att skriva en pedagogisk manual till att hålla en kreativ workshop. Du arbetar i nära samverkan med dina kollegor inom sälj, support och design. Du, precis som vi andra, rapporterar direkt till vår VD.

Vilka är vi?

Vi tror på kraften hos teamet och att växa tillsammans. Att vara superhjälte på Induction innebär att vi tar hand om varandra och hjälper våra kunder att utvecklas. Vår kärnverksamhet är digital onboarding, utbildning och lärresor med fokus på att skapa resultat och att göra det digitala personligt och effektfullt. I en digital värld är vår metodik ledstjärnan för hur vi skapar en positiv medarbetarupplevelse och större värde i form av förbättrade prestationer och beteendeförändringar som gör skillnad. Med fler superhjältar är vi redo för nya äventyr och att kliva ur vår start-up kostym! Induction ingår i en större koncern tillsammans med utbildningsföretaget Mindset AB och Promote International AB.

Vem vi tror att du är

För att trivas hos oss behöver du ha ett genuint intresse för människor och utveckling. Vi tror att du drivs av att arbeta med olika projekt och få möjligheten att stötta våra fantastiska kunder med onboarding och kompetensutveckling av deras medarbetare.

Troligtvis har du en bakgrund inom HR, L&D och/eller marknad och försäljning. Du har förmågan att självständigt driva dina uppdrag framåt, samtidigt som du uppskattar att ingå i ett kompetent team som gärna hjälper varandra. Att du är prestigelös är viktigt. För oss innebär det att vi gillar att hjälpa till där det behövs, eftersom alla arbetsuppgifter är lika viktiga för att bygga vårt drömföretag. Vi söker därför dig som gärna kavlar upp ärmarna i både stort och smått, eftersom du ser att det skapar värde för helheten.

Om dig

En superhjälte för oss är du som tar en walk and talk för att rensa huvudet. Du som kan bryta ut i ett gapskratt tillsammans med teamet när det är lite för mycket. Du som ena dagen hjälper en kollega för att nästa dag be om hjälp själv. Du som testar nya saker för första gången med ett leende. Du som spelar din favoritlåt på högsta volym på kontoret för att fira en ny affär. Du som är stolt över vad du arbetar med och vad du kan, men ändå får lite ångest ibland över hur mycket det finns att lära. 

För att trivas hos oss behöver du ha ett genuint intresse för människor och utveckling. Vi tror att du drivs av att arbeta med olika projekt och få möjligheten att stötta våra fantastiska kunder med onboarding och kompetensutveckling av deras medarbetare. Troligtvis har du en bakgrund inom HR, L&D och/eller försäljning. Du har förmågan att självständigt driva dina uppdrag framåt, samtidigt som du uppskattar att ingå i ett kompetent team som gärna hjälper varandra. Att du är prestigelös är viktigt. För oss innebär det att vi gillar att hjälpa till där det behövs, eftersom alla arbetsuppgifter är lika viktiga för att bygga vårt drömföretag. Vi söker därför dig som gärna kavlar upp ärmarna i både stort och smått, eftersom du ser att det skapar värde för helheten. 

Vad vi erbjuder dig

Vi är ett team som är väldigt stolta över vad vi gör och vad vi kan. Vi har korta beslutsvägar, stort utrymme för kreativitet i vår fortsatta utveckling och flexibla arbetstider som underlättar vår vardag. Vi erbjuder en arbetsplats i Göteborg där dina arbetsuppgifter kan variera från en dans med dammsugaren till att designa utbildningsprogram som kammar hem utmärkelser i Brandon Hall Awards.

Vi tycker om att fira våra framgångar tillsammans med gemensamma aktiviteter, resor eller en extra god fika. Vi lever vår kultur “alltid seriös men sällan allvarlig” och är ett glatt och tillitsfullt gäng med ett enormt nätverk som älskar att ha roligt på jobbet!

Nyfiken? Det hoppas vi!

Vi är spända på din ansökan! Vi vill såklart gärna veta lite om din bakgrund – men framförallt mer om din potential och vad du vill lära dig, göra och bidra med framåt. Bifogar gärna länk till din LinkedIn profil. Skicka ansökan till superhero@inductionint.com eller fyll i formuläret nedan. 

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta David Djerf via mail david@inductionint.com eller 0765-350909. Urvalsprocessen sker löpande och ansökan behöver vara på svenska, då design- och byggprocessen kräver mycket goda kunskaper i det svenska språket. 

Ansök till tjänsten

Fyll i fälten och gärna även länk till din LinkedIn profil. Valfritt om du vill bifoga CV. Vi ser fram emot din ansökan!

Superhjälte för oss är:

 

Designa effektfulla utbildningsprogram

 

Kundrelationer & försäljning

  • Your Title Goes Here

 

Alltid seriös men sällan allvarlig

 

Söndagsångest

Följ oss gärna på LinkedIn

Vill du veta mer om onboarding?

Inte redo för att byta jobb men nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag med digital utbildning eller onboarding. Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss supersnabbt

Fler än 14 000 medarbetare fick en drömstart via Induction förra året

Fantastiskt att få jobba tillsammans med så kompetenta, positiva och engagerade människor som det är på Induction.

 

Ebba Hjelte

HR Partner

Delaktighet föder engagemang och vi vill ge våra medarbetare bästa förutsättningar för att trivas, prestera och leverera, vilket vi gör i samarbete med Induction.

 

Caroline Johansson

Head of Communication

Fantastiskt att få jobba tillsammans med så kompetenta, positiva och engagerade människor som det är på Induction.

Ebba Hjelte,

HR Partner

Delaktighet föder engagemang och vi vill ge våra medarbetare bästa förutsättningar för att trivas, prestera och leverera, vilket vi gör i samarbete med Induction.

 Caroline Johansson

Head of Communication

Samarbetet med Induction tillgodoser våra kunders behov och underlättar i deras vardag.

 

Tom Sjötun,

Ägare Jobbus Bemanning

Induction har varit seriösa och lyssnade på våra önskemål och synpunkter samt levererade snabbt ett bra resultat.

 

Filip Andersson

ICA Kvantum Varberg

Samarbetet med Induction tillgodoser våra kunders behov och underlättar i deras vardag.

Tom Sjötun,

Ägare Jobbus Bemanning

Induction har varit seriösa och lyssnade på våra önskemål och synpunkter samt levererade snabbt ett bra resultat.

Filip Andersson

ICA Kvantum Varberg