fbpx

Kontakta oss

Vi är experter på onboarding.

Har du vägarna förbi är du alltid välkommen upp på en kaffe!

GÖTEBORG

Vassgatan 3E
415 02 Göteborg
Tel: +46 76-535 0909
E-post: info@inductionint.com

STOCKHOLM

Mäster Samuelsgatan 60,
111 21 Stockholm
Tel: +46 76-535 0909
E-post: info@inductionint.com

Vårt Team

Vi har vårt fokus på att göra onboardingen till den bästa resa medarbetaren upplevt. Vår samlade erfarenhet från utbildning, träning,coachning, behovsanalyser, utbildningsdesign, webb-pedagogik, kommunikation, ledarskap och administration, gör oss till ett expertteam för onboarding som verkligen fungerar. Vi är bra på onboarding. Det kan du också bli.

David Djerf

David Djerf

VD / CEO

Läs mer om David

Jag drivs av att utveckla nya ideer för att säkerställa långsiktiga resultat av investering i företagets medarbetare. Med många år inom utbildningsbranschen och bland annat involvering i byggandet av Stena Metall Academy i kombination med fokus på teknik som hävstång bidrar jag i våra samarbeten från första mötet till utvärdering och utveckling.

Lotta Malm

Lotta Malm

Onboarding & Learning Specialist

Läs mer om Lotta

Med en gedigen erfarenhet från utbildningsbranschen och många års erfarenhet av implementering och drivande av globala processer på Volvo Trucks bygger jag i dag framgångsrika program åt våra kunder.

Lisa Fribert

Lisa Fribert

Onboarding & Learning Specialist

Läs mer om Lisa

Med flera års erfarenhet inom HR, training & development, rekrytering och onboarding har jag hittat hem. Tillsammans kan du och jag skapa engagerande medarbetarupplevelser i världsklass – genom väldesignade onboardingprogram. Vi formar både en riktigt bra start och fortsättning för era medarbetare. Samtidigt som vi har roligt och lär av varandra.

Elin Stäringe

Elin Stäringe

Support

Läs mer om Elin

Jag har de senaste åren jobbat med service och kundvård och sköter i dag uppföljning, support, och ger våra kunder världens bästa service.

Amir Zamirian

Amir Zamirian

Onboarding specialist

Läs mer om Amir

Med massor av energi, omtanke och en känsla för kreativa lösningar har jag de senaste åren byggt introduktionsprogram åt kunder som Gekås, Liseberg och HSB.

Sandra Olsen

Sandra Olsen

Support

Läs mer om Sandra

Jag vill alltid ge den bästa möjliga servicen till våra kunder!

Jag guidar och peppar era deltagare från uppstart till mål.

Skicka oss ett mail

Vi vill höra vad du tycker!

Success story

Läs om hur Willys mätte resultatet av 700 sommarjobbare i deras nya introduktionsprogram
*det blev bra 🙂