fbpx

Success story

Läs om hur Willys mätte resultatet av 700 sommarjobbare i deras nya introduktionsprogram
*det blev bra 🙂

Willys som företag har tydliga visioner om sitt varumärke och vill attrahera nya duktiga medarbetare som känner sig trygga hos sin nya arbetsgivare. Willys arrangerade en workshop under hösten 2016. Där visade det sig att trygghet, tydlighet och  gemenskap var viktiga grundstenar för att få en bra och hållbar introduktion. Willys anlitade Induction under våren 2017. Induction byggde ett introduktionsprogram i Promote för att hjälpa Willys att ge sina anställda en bättre introduktion redan innan första arbetsdagen.

Hedin Bil är av Nordens största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster. Familjeföretaget Hedin Bil har gjort en lysande tillväxtresa genom både nordisk och internationell expansion. Under en månad genomförde 2500 deltagare en digital GDPR utbildning i tre länder och på fyra olika språk  Läs mer om hur vi säkerställde kunskapskrav hos personalen på Hedin Bil .

 

Hedin Bil stod inför utmaningen att snabbt genomföra, säkerställa och följa upp en utbildningsinsats inom olika avdelningar, bolag och länder. Tillsammans med Induction skapades en GDPR utbildning, med syfte att informera om hur personal hanterar personuppgifter, för anställda och kunder på ett säkert sätt. Induction har även tagit fram flera olika introduktionsprogram för nyanställda i respektive bolag inom koncernen.

Fler än 14 000 medarbetare genomförde en framgångsrik onboarding via Induction förra året

%

Mer än 85% genomförande

Medarbetare förra året

%

Skräddarsytt för just er organisation

KOM IGÅNG

Redo att starta? Låt oss göra det enkelt tillsammans!